Tarieven

U heeft een defect apparaat gemeld. Bij een defect apparaat komen wij altijd aan huis kijken. Hiervoor geldt een starttarief.
De monteur kijkt het apparaat na.
In overleg met u wordt besloten of de monteur het apparaat gaat repareren of dat het verstandiger is om een nieuw apparaat te kopen.

Wanneer het apparaat niet gerepareerd kan worden, wordt er gesproken van een onderzoekstarief. Bij aankoop van een nieuw apparaat bij Reparatiedeal krijgt u de helft van het onderzoekstarief terug.
Dit geldt eveneens voor de inmeetservice. Wanneer u besluit een apparaat bij Reparatiedeal te kopen, vervallen de kosten van de inmeetservice.

Starttarief incl. de eerste 10 minuten arbeidskosten: € 55,-
Na 10 minuten volgt het tarief van € 13,- per 10 minuten. Als u niet overgaat tot reparatie betaald u de onderzoekskosten van € 55,-.

Bij aanschaf van een nieuw apparaat bij Reparatiedeal De Witgoed Specialist krijgt u %50 korting van de gemaakte onderzoekkosten retour. Dus voor €27.50 heeft u altijd een eerlijk reparatieadvies.

Bezorgservice Wasmachine & Droger: €30.00
Wij tillen het apparaat na de gewenste verdieping. installeren. We geven een korte uitleg over het apparaat zodat uw apparaat langer mee gaat. De oude machine en de verpakking wordt meegenomen voor recycling
Inbouwservice keukenapparatuur: € 99,-
Inmeetservice: € 30,-