Reparatie

Heeft u problemen met uw keukenapparatuur, led-tv of witgoed? Wij helpen u graag met reparatie aan huis of een nieuwe verkoop.
Wij zijn gestopt met het repareren van audio-apparatuur.

Keukenapparatuur defect?

U heeft uw vaatwasser, koelkast, vriezer, (combi) oven of kookplaat kapot. Wij kunnen bij u thuis langs komen om te kijken naar het apparaat. U kunt via het contactformulier een melding maken of telefonisch contact opnemen voor een afspraak.

Droger of wasmachine defect?

Wij helpen u graag bij het repareren van uw witgoed. Wij kunnen bij u thuis langs komen om te kijken naar het apparaat. U kunt via het contactformulier een melding maken of telefonisch contact opnemen voor een afspraak.

Led-tv defect?

Uw led-tv is defect? Wellicht is dit te repareren. Wij kunnen bij u thuis het apparaat ophalen en vervolgens er in onze werkplaats naar kijken. U kunt via het contactformulier een melding maken of telefonisch contact op nemen.
Wij zullen dan een afspraak met u inplannen.

Klein huishoudelijke apparaten defect?

Heeft u een klein huishoudelijke apparaat defect zoals een stofzuiger? Wellicht is dit te repareren. Wij kunnen bij u thuis het apparaat ophalen en vervolgens er in onze werkplaats naar kijken. U kunt via het contactformulier een melding maken of telefonisch contact op nemen.
Wij zullen dan een afspraak met u inplannen.

Wij repareren geen koffiezet apparaten.