Verkoop

U wilt graag nieuwe keukenapparatuur, droger of wasmachine? Dat kan via Reparatiedeal geregeld worden. Reparatiedeal is sinds 01-07-2023 aangesloten bij De Witgoed Specialist, hierdoor hebben wij een breed assortiment.
Er wordt deskundig en persoonlijk advies gegeven over uw mogelijke aankoop. U staat als klant voorop en helpen u graag in het maken van uw keuze.

Advies

Wij geven advies bij een nieuwe aankoop over welk apparaat het beste bij u past. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en huishouden. Bij Reparatiedeal krijgt u altijd passend advies
zodat het apparaat perfect bij u past.

Inmeetservice

U kunt bij Reparatiedeal gebruik maken van de inmeetservice. Een monteur komt bij u aan huis om de maten te meten voor een nieuw apparaat. Deze inmeetkosten vervallen wanneer u een nieuw apparaat koopt bij Reparatiedeal.

Inbouwservice

Bij aankoop van een nieuw apparaat bij Reparatiedeal kunt u gebruik maken van de inbouwservice. Er komt een monteur aan huis om het apparaat te in te bouwen en uitleg te geven.

Milieu

Het oude apparaat en verpakking wordt mee genomen voor milieu vriendelijke verwerking. U bent van uw oude apparaat af en het milieu wordt zo min mogelijk belast.